Sponsoren

Hieronder zijn onze sponsoren weergeven, wij waarderen onze sponsoren zeer en zien nieuwe sponsoren graag tegemoet. Als u ons wilt sponsoren kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.


Aeres Agree

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: zij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein. Aeres Agree biedt arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de agrarische hogescholen actief zijn: food, agribusiness (incl. tuinbouw), groene ruimte en milieu. Aeres Hogeschool Dronten is een belangrijke bron van talent. Maar ze werken ook samen met de vijf andere agrarische hogescholen in Nederland en met de Wageningen Universiteit. De vestigingen van Aeres Agree bevinden zich in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit.


Bar Sybs

Sybs is Sybs. Al jarenlang, maar dan ook echt jarenlang, is Bar Sybs een begrip in Leeuwarden en verre omstreken. Doordeweeks of in het weekend, op vrijdagmiddag of op zaterdagnacht, gezelligheid kent geen tijd in Bar Sybs.

De een komt zijn hart uitstorten bij de barkeeper, de ander komt de kroeg op z’n kop zetten. In Sybs weet je nooit wat je te wachten staat en dat is er zo mooi. Maar hoe je het ook went of keert, hoe de wind ook waait door de Doelesteeg, Bar Sybs is áltijd feest. Al-tijd. Feest, zoals je het alleen in Bar Sybs vindt.


Henri Willig – Cheesemakers since 1974

Henri Willig Groep brengt als kaasmaker eerlijke en onderscheidende kwaliteitsproducten naar de consument en is een professionele en duurzame partner voor zijn afnemers, medewerkers en leveranciers, met respect voor mens, dier en natuur. Naast de internationale website van Henri Willig Groep heeft Henri Willig Groep ook een Nederlandse website speciaal gericht aan werkzoekenden.


KTBA – People In Food

KTBA is een professionele dienstverlener in industriële voedselveiligheid en compliance met vestigingen in Nederland en België. Het team van ruim 100 enthousiaste specialisten houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsprojecten bij relaties in de internationale voedingsmiddelenindustrie, waarbij kennis en praktisch toepasbare oplossingen steeds centraal staan.

Het gaat hierbij niet alleen om het behalen van een certificaat, maar om structurele verbetering van organisaties en processen en continuïteit in het behouden van het hoogste kwaliteitsniveau.

Naast kwaliteitsmanagement biedt KTBA ook additionele dienstverlening aan, zoals labelling-services en het verzorgen van trainingen (FoodCampus). KTBA heeft bij veel relaties interim-kwaliteitsmanagers en projectmanagers aan het werk. Deze Premium Professionals bieden ondersteuning aan organisaties met een tijdelijk capaciteitstekort of met behoefte aan de uitvoer van een specialistisch project.

KTBA plaatst regelmatig vacatures op haar website.


Koninklijke Vezet B.V.

Fruitsalades, roerbaxmixen, rauwkost, pizza’s, soepgroenten.… Vezet maakt het allemaal! Als het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa zijn zij marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Wekelijks verwerkt Vezet zo’n 175.000 zakjes ijsbergsla, 150.000 kilo prei en 100.000 kilo paprika en maar liefst 250.000 kilo wortelen. In totaal verwerken zij 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen per week! Vezet maakt iedere dag meer dan 200 verschillende producten en daar zijn ze trots op. Voor al deze producten gebruiken ze dagverse producten die dagelijks worden aangeleverd door zo’n 80 vrachtwagens.

Al hun producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat doen ze met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. Daarnaast zijn hun producten duurzaam. Ze gebruiken scharreleieren, duurzame palmolie en duurzaam gevangen vis, sinds 2011 alleen groene energie en ze gebruiken afval zoveel mogelijk opnieuw. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten streven ze naar zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. En ze vervoeren hun producten alleen met moderne vrachtwagens met CO2 beperkende technieken. Kortom, Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten.

Vezet is altijd op zoek naar goede mensen op verschillende posities. Weet jij van aanpakken? Kijk dan eens naar het actuele vacature aanbod op hun website.


VAB

VAB is een vereninging voor afgestudeerde HBO-ers die hun opleiding in het Friese land gevolgd hebben. De vereniging is opgericht in 1906 te Bolsward door de eerste afgestudeerden van de Zuivelschool. Werd er op deze school in eerste instantie alleen aandacht aan de zuivel besteed, later was dit aan alle takken van de voedingsmiddelenindustrie.

De naam het VAB stond dan ook oorspronkelijk voor Vereniging van Afgestudeerden Bolsward. Tijdens de verhuizing van de opleiding van Bolsward naar Leeuwarden is het VAB gefuseerd met de verenigingen van afgestudeerden uit Leeuwarden en Groningen. Uit deze fusie is de vereniging van afgestudeerden van het Van Hall instituut (nu Van Hall Larenstein) ontstaan, met de naam Aristaeus. Het VAB is een ondervereniging van Aristaeus en richt zich nog steeds met haar activiteiten voornamelijk op de voedingsmiddelenindustrie.

Aangezien er in Leeuwarden veel veranderd is, staat de vereniging nu ook open voor afgestudeerden van het Van Hall Instituut die niet specifiek voedingsmiddelentechnologie gestudeerd hebben, maar zich wel aangetrokken voelen tot / thuis voelen bij deze bedrijfstak.
Op 8 maart 2013 is tijdens de algemene leden vergadering besloten dat de ondertitel van het VAB veranderd van Vereniging Afgestudeerden Bolsward in “Voeding Als Basis”.Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods produceert gezonde en voedzame melkpoeders. Voor een lekker glas melk of als ingredient in levensmiddelen. Zij leveren melkpoeders als ingrediënt voor bijvoorbeeld chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. Voor Vreugdenhil staan Voedselveiligheid en constante kwaliteit op nummer 1. Ze produceren het hele jaar door melkpoeder en exporteren wereldwijd. Vreugdenhil gaat zorgvuldig om met grondstoffen, natuur, mensen en dieren.


Wafilin Systems B.V.

We are creators of ground-breaking, smart membrane filtration systems and we believe that they will contribute to the future development of top-quality products in Food & Dairy.

Our highly efficient systems are the result of a combination of passion, experience and know-how and are remarkably easy to use. Our experts are always available to provide any kind of support to our customers.

We are: Masters in Membrains. 

Our company is based at the Water Campus, alongside the Water Application Centre (WAC) and the Food Application Centre for Technology (FACT), who provide us with our own research facilities to develop unique solutions for our customers and partners.

Our company is based at the Water Campus, alongside the Water Application Centre (WAC) and a Food Application Centre for Technology (FACT), giving us the flexibility to test and develop unique solutions for our customers and partners.


Bij Van Dijk Bakery zien we elke dag als een nieuwe kans om overheerlijke verse en lang houdbare specialiteiten voor u te maken. Die ontwikkelen we klein, eigenhandig en vol liefde. Tot ze de fraaiste en lekkerste zijn. Pas dan rollen we onze muffins, mergpijpen en koeken uit op grote schaal. Zonder concessies te doen aan onze ambachtelijke kwaliteit. Dit doen we met de smaak van kennis, passie, durf en mogelijkheden. We zijn een bakkersfamilie met handelsgeest. Al vier generaties lang. Dat ondernemers-DNA van onze vaders en grootvaders zit in onze genen. Het verklaart onze honger naar internationale product- en consumententrends. Deze honger stillen we om in te spelen op uw behoeften en die van uw klant. Zo zetten we u met ons advies op voorsprong. Met de smaak van kennis. Met onze rijke familiegeschiedenis als bagage verkennen we tegenwoordig de hele wereld. Wij zijn continu op zoek naar de beste productietechnieken en de (h)eerlijkste ingrediënten. Dit is de basis van onze producten. Onze bakkers produceren met tijd, aandacht en liefde, de allerbeste kwaliteit voor u. Met de smaak van passie.