Sponsoren

Hieronder zijn onze sponsoren weergeven, wij waarderen onze sponsoren zeer en zien nieuwe sponsoren graag tegemoet. Als u ons wilt sponsoren kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.


Aeres Agree

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: zij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein. Aeres Agree biedt arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de agrarische hogescholen actief zijn: food, agribusiness (incl. tuinbouw), groene ruimte en milieu. Aeres Hogeschool Dronten is een belangrijke bron van talent. Maar ze werken ook samen met de vijf andere agrarische hogescholen in Nederland en met de Wageningen Universiteit. De vestigingen van Aeres Agree bevinden zich in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit.


Bar Sybs

Sybs is Sybs. Al jarenlang, maar dan ook echt jarenlang, is Bar Sybs een begrip in Leeuwarden en verre omstreken. Doordeweeks of in het weekend, op vrijdagmiddag of op zaterdagnacht, gezelligheid kent geen tijd in Bar Sybs.

De een komt zijn hart uitstorten bij de barkeeper, de ander komt de kroeg op z’n kop zetten. In Sybs weet je nooit wat je te wachten staat en dat is er zo mooi. Maar hoe je het ook went of keert, hoe de wind ook waait door de Doelesteeg, Bar Sybs is áltijd feest. Al-tijd. Feest, zoals je het alleen in Bar Sybs vindt.


Henri Willig – Cheesemakers since 1974

Henri Willig Groep brengt als kaasmaker eerlijke en onderscheidende kwaliteitsproducten naar de consument en is een professionele en duurzame partner voor zijn afnemers, medewerkers en leveranciers, met respect voor mens, dier en natuur. Naast de internationale website van Henri Willig Groep heeft Henri Willig Groep ook een Nederlandse website speciaal gericht aan werkzoekenden.


KTBA – People In Food

KTBA is een professionele dienstverlener in industriële voedselveiligheid en compliance met vestigingen in Nederland en België. Het team van ruim 100 enthousiaste specialisten houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsprojecten bij relaties in de internationale voedingsmiddelenindustrie, waarbij kennis en praktisch toepasbare oplossingen steeds centraal staan.

Het gaat hierbij niet alleen om het behalen van een certificaat, maar om structurele verbetering van organisaties en processen en continuïteit in het behouden van het hoogste kwaliteitsniveau.

Naast kwaliteitsmanagement biedt KTBA ook additionele dienstverlening aan, zoals labelling-services en het verzorgen van trainingen (FoodCampus). KTBA heeft bij veel relaties interim-kwaliteitsmanagers en projectmanagers aan het werk. Deze Premium Professionals bieden ondersteuning aan organisaties met een tijdelijk capaciteitstekort of met behoefte aan de uitvoer van een specialistisch project.

KTBA plaatst regelmatig vacatures op haar website.


  Holiday Ice

Holiday ice is sinds dit jaar een nieuwe sponsor van Reholitas. Zij maken ijsjes voor alle bekende supermarkten in Europa, denk dan aan Albert Heijn en Jumbo. In het buitenland hebben zij ook klanten in de vorm van een Carrefour dat groot is in Frankrijk en België, maar ook een Aldi Süd die in Duitsland groot zijn.

Holiday ice benadert hun klanten persoonlijk en zorgen voor een langdurige samenwerking. Ze zijn een ambitieuze werkgever die structureel investeert in de ontwikkeling van mensen en is continu op zoek naar verbetering van hun producten.

 


VAB

VAB is een vereninging voor afgestudeerde HBO-ers die hun opleiding in het Friese land gevolgd hebben. De vereniging is opgericht in 1906 te Bolsward door de eerste afgestudeerden van de Zuivelschool. Werd er op deze school in eerste instantie alleen aandacht aan de zuivel besteed, later was dit aan alle takken van de voedingsmiddelenindustrie.

De naam het VAB stond dan ook oorspronkelijk voor Vereniging van Afgestudeerden Bolsward. Tijdens de verhuizing van de opleiding van Bolsward naar Leeuwarden is het VAB gefuseerd met de verenigingen van afgestudeerden uit Leeuwarden en Groningen. Uit deze fusie is de vereniging van afgestudeerden van het Van Hall instituut (nu Van Hall Larenstein) ontstaan, met de naam Aristaeus. Het VAB is een ondervereniging van Aristaeus en richt zich nog steeds met haar activiteiten voornamelijk op de voedingsmiddelenindustrie.

Aangezien er in Leeuwarden veel veranderd is, staat de vereniging nu ook open voor afgestudeerden van het Van Hall Instituut die niet specifiek voedingsmiddelentechnologie gestudeerd hebben, maar zich wel aangetrokken voelen tot / thuis voelen bij deze bedrijfstak.
Op 8 maart 2013 is tijdens de algemene leden vergadering besloten dat de ondertitel van het VAB veranderd van Vereniging Afgestudeerden Bolsward in “Voeding Als Basis”.



Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods produceert gezonde en voedzame melkpoeders. Voor een lekker glas melk of als ingredient in levensmiddelen. Zij leveren melkpoeders als ingrediënt voor bijvoorbeeld chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen. Voor Vreugdenhil staan Voedselveiligheid en constante kwaliteit op nummer 1. Ze produceren het hele jaar door melkpoeder en exporteren wereldwijd. Vreugdenhil gaat zorgvuldig om met grondstoffen, natuur, mensen en dieren.


Wafilin Systems B.V.

Wafilin Systems, met meer dan 50 jaar ervaring, staat bekend als dé expert op het gebied van membraantechnologie. We leveren innovatieve en op maat gemaakte membraanfiltratiesystemen die cruciaal zijn voor de duurzame productie van hoogwaardige voedingsmiddelen en zuivelproducten. Onze projecten strekken zich uit over Friesland, Nederland en Europa, waarbij we de reststromen in de industrie efficiënter benutten. Door nauwe samenwerking met zowel lokale partners als internationale klanten, ontwikkelen we oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften.  

Wafilin Systems beschikt over een team van ‘Masters in Membrains’, engineers die nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de realisatie van onze installaties. De meeste van onze teamleden hebben een achtergrond in zuivel- en voedingsmiddelentechnologie en chemische technologie. Hun expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Met hun diepgaande kennis en ervaring dragen zij bij aan het succes van onze membraanfiltratieprojecten en aan de voortdurende groei en innovatie van Wafilin Systems. 


 

 

Roerink Food Family

De Roerink Food Family is een familiebedrijf met twee leuke zuivelbedrijven in het oosten van Nederland. De oorsprong van de Zuivelhoeve ligt in Twekkelo, een landelijke buurtgemeenschap nabij Hengelo. In 1981 begon Diane Roerink daar met het verkopen van ambachtelijke zuivelproducten. Deze producten werden door Gerjhan Roerink zelf gemaakt op de boerderij. Recent is het bedrijf uitgebreid en kunnen
de toetjes van de Zuivelhoeve in heel Nederland in supermarkten gekocht worden. De Dessert Meesters begon als een hoogwaardige ijssalon opgericht in 1925 die in 2014 werd overgenomen door Roerink Food Family. Inmiddels is het gegroeid tot een serieuze ijsfabriek in Oldenzaal. Onze missie is om de kwaliteit van een ijssalon naar uw winkel te brengen. Als Premium Private Label leverancier staan smaak en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Grootschalige retailers verkopen ons ijs door heel Europa.


ME-AT

Wij zijn ME-AT the Alternative, een levensmiddelenproducent in Leeuwarden
waar vlees en vis-vervangers worden gemaakt. Sinds februari 2020 ontwikkelen en produceren wij 100% plant based producten die op het gebied van uiterlijk, smaak en textuur op echt vlees of vis lijken. 

De wereld en het klimaat veranderden snel en hierbij wordt de eiwittransitie steeds belangrijker. Ook consumenten zijn zich steeds meer bewust van het klimaat en hieruit ontstaat een groeiende vraag naar
duurzame en eiwitrijke alternatieven voor vlees en vis. Wij zien het dan ook als onze missie om een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling, en om producten te produceren die het voor consumenten gemakkelijker maakt om over te stappen naar duurzame eiwitten. Hierbij werken wij zelf met waar mogelijk duurzame ingrediënten, zoals veldbonen van Nederlandse bodem.


Royal Avebe is een coöperatie van meer dan 2.000 akkerbouwers in Nederland en Duitsland. Jaarlijks worden de zetmeelaardappelen van deze leden verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten op basis van aardappelzetmeel en eiwit; het voegt waarde toe aan voedingsproducten, maar ook aan industriële toepassingen wereldwijd.

Avebe werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft meer dan 1.300 werknemers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden, en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veendam, en Avebe heeft een innovatiecentrum op de Zernike-campus in Groningen.

Meer informatie over Avebe is te vinden op: http://www.avebe.com 

Preview in new tab